RSS

Aktuális

Ismét kiírásra került a Hagyományos kurzusok blended learning módszertan szerinti átalakítását támogató egyetemi pályázat. Ennek keretében lehetőséget biztosítunk a tárgyfelelősök számára, hogy pályázatot nyújtsanak be a módszertani fejlesztésre... »

Az ERASMUS+ KA2-es szervezetek és intézmények közötti együttműködések kategórián belül a korábban "Tudásszövetségek" néven ismert program helyébe az "Innovációs szövetségek" című program lépett. (lsd. pályázati útmutató 253-272. oldal).. »

A PTE Nemzetközi Igazgatósága a PTE Szenátus által 2016 novemberében elfogadott Nemzetköziesítési Program keretében 2021. évre meghirdeti "A PTE Utazó Nagykövet Online Edition" elnevezésű pályázatot... »

Megjelent a Fullbright kutatói ösztöndíj pályázati kiírása a 2022/23-as tanévre... »

A Német Felsőoktatási Csereszolgálat (DAAD) idén is meghirdeti a 2021/22-es tanévre szóló ösztöndíjait Németországban továbbtanulni és kutatni vágyó hallgatók, diplomások, oktatók és kutatók számára... »

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett pályázati felhívás a résztvevők mobilitása és a szakembercsere támogatásával segíti a nemzetközi kétoldalú tudományos és technológiai (TéT) együttműködés keretében folytatott kutatási projektek elindítását vagy a már létező együttműködés elmélyítését. .. »

A PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága a PTE Szenátus által 2016 novemberében elfogadott Nemzetköziesítési Program keretében 2020. évre meghirdeti az „A PTE Utazó Nagykövete” elnevezésű pályázatot... »

Tisztelt Oktatók, tisztelt Kutatók!
Az ERASMUS+ 2020 programdokumentum megjelenésére szeretnénk felhívni a figyelmüket, melyet az elmúlt napokban tettek közzé a Tempus Közalapítvány honlapján... »

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda pályázatíró szemináriumot szervez a 2020/2021-es tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében... »

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot ír ki a 2019/2020-as tanév őszi félévében 1 fő adminisztratív dolgozó részére mobilitási programban való részvételére. A mobilitási típus neve: személyzeti képzés (staff mobility for training)... »

Az Osztrák-Magyar AKCIÓ Alapítvány (OMAA)/Stiftung Aktion Österreich-Ungarn (AÖU) Kuratóriuma pályázatot hirdet ausztriai és magyarországi tudományos kutatási és felsőoktatási területen folytatott együttműködések támogatására és ausztriai ösztöndíjas tartózkodásra... »

A PTE Természettudományi Kar pályázatot hirdet az EFOP 3.6.1 pályázat keretében nem vezető oktató (tanársegéd vagy adjunktus) vagy kutató (tudományos segédmunkatárs, tudományos munkatárs) kollegák számára önálló publikációs tevékenység elősegítéséhez... »

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben