PTE TTK diplomaosztó
Forrás: Rónási Márton (PTE)

Frissítve

2022. szept. 20.

Alumni

Kedves Alumni Társak!

Szeretettel köszöntöm a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar végzett hallgatói számára készült honlapján.

Mindannyiunk életében meghatározó pillanat, amikor kézhez vesszük diplománkat, függetlenül attól, mikor érkezett el ez a pillanat az életünkben, a közelmúltban, vagy már évtizedekkel ezelőtt. Az egyetemi évek alatt megszerzett tudás, tapasztalat meghatározó elemei életünknek és abban a reményben írom e sorokat, hogy a Természettudományi Karon eltöltött évek alatt mindezeken felül lehetőségük volt megtapasztalni Karunk sokszínűségét is. Igyekeztünk széles körű képzési portfóliónkon felül pezsgő hallgatói élettel, sokrétű hallgatói mentorprogramokkal, változatos ösztöndíjprogramokkal támogatni azt a folyamatot, amelynek eredményeként a diákból diplomás felnőtt vált.

Azzal a céllal hoztuk létre ezt az oldalt, hogy lehetőséget biztosítsunk volt hallgatóinknak a kapcsolattartásra alma materükkel, és segítséget nyújtsunk korábbi diákközösségeknek az esetleges egymásra találásra, hisz tudjuk milyen értékesek azok a kapcsolatok - és idővel még értékesebbé válnak - melyek az egyetem falain belül köttetnek.

Nagy örömmel állunk rendelkezésükre szakmai közösségi programok, évfolyam-, vagy csoporttalálkozók szervezésében és szeretettel várjuk önöket egyetemi rendezvényeinken is!

Dr. Horváth Attila
dékán 2018-2022

Alumni regisztráció

Pécsi Diplomások Köre Alumni hírlevelek

Az Alumni hazai és nemzetközi helyzete konferencia a PTE-n