Periódusos Rendszer Performansz a Természettudományi Karon

2019. december 13., 13:49

A kari összefogás szép példájaként sikerült megszervezni rövid idő alatt egy országos rendezvény részeként a PTE TTK Nagy Periódusos Rendszer Performanszt.

Az Egri Eszterházy Károly Egyetem és a Magyar Kémikusok Egyesülete Kémiatanári Szakosztálya felhívására került sor ma, december 13-án, a nagy Periódusos Rendszer Performansz Guinness Record és Magyar Rekord állítás kísérletre. A cél az volt, hogy a periódusos rendszer valamely változatát mutassa be a résztvevő intézményi közösség egy performansz formájában. A rekordkísérlethez minden helyszínen ugyanabban az időben kellett hozzákezdeni a PRP (Periódusos Rendszer Performansz) bemutatásához - 2019. december 13-án, pénteken 10.55-kor.

Karunkon a Kémiai Intézet a Dékáni Hivatal kollégáival összefogva szervezte az eseményt, melyhez több mint száz munkatársra és hallgatóra volt szükség. A nagy média érdeklődés mellett zajló bemutató jól sikerült, hamarosan megtekinthetőek lesznek az eseményről készült fotók is.

A szervezők köszönik szépen valamennyi résztvevő együttműködését és szerepvállalását! Külön köszönet a helyszínt és a nagy számú közreműködőt biztosító Sporttudományi és Testnevelési Intézet segítségéért!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben