SAP szakmai nap
Forrás: pixabay

Frissítve

2023. okt. 12.

Rendezvény

2023. október 5., 14:15  •  október 12., 9:22

SAP Szakmai és Karriernap

együttműködéshallgatókszakmai látogatás

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Matematikai és Informatikai Intézete - tekintettel a közel egy évtizedes SAP oktatási tevékenységre - 2023. október 17-én, kedden 10 órai kezdettel SAP Szakmai- és Karriernapot és szakkiállítást rendez, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az eseményen az SAP vállalatirányítási rendszert alkalmazó és felhasználó nagyvállalatok, valamint a bevezetésben, fejlesztésében, tanácsadásban és támogatásban közreműködő és élenjáró irodák tartanak előadást és mutatják be szabad pozícióikat.

A konferencia szervezői három célt fogalmaztak meg:

  1. Előadások. Az SAP üzleti felhasználásának és fejlesztésének gyakorlati megközelítésű bemutatása (esettanulmány jelleggel), annak érdekében, hogy a hallgatóság minél több és kézzelfoghatóbb SAP alkalmazást, bevezetést és fejlesztést, illetve azok eredményeit láthassa konkrét példákon keresztül az adott témában járatos és hiteles gyakorlati szakemberek interpretálásában.
  2. Börze. Szakmai gyakorlat. Gyakornoki programok. Junior pozíciók. A kötelező szakmai gyakorlat teljesítése előtt álló hallgatók megismerhessék a résztvevő szervezetek gyakornoki programjait, a diploma megszerzéséhez közel álló hallgatók pedig a junior programokat és a belépő szintű állásokat. A hallgatóknak lehetőségük lesz megismerni az ezekre való belépéshez szükséges feltételeket (szakmai tudás, kompetenciák, készségek és skillek, tanulási stratégiák) és a munkáltatók szempontjait. Fontos számunkra, hogy a hallgatóknak legyen módja ezekről a kérdésekről, különösen a belépés kritériumairól vállalati szakértőkkel egyeztetni. Ennek érdekében rendezvény a plenáris előadások mellett kiemelt figyelmet fordít, teret és helyszínt ad a vállalatok HR-es jellegű tevékenységeire, ezáltal a hallgatóknak lehetőséget kínálva karrierjük megalapozására.
  3. Kapcsolatépítés. Fórum és szintér biztosítása a Pécsi Tudományegyetem oktatói és hallgatói, valamint a vállalati szféra szakemberei között kiépülő kapcsolatok formálására és jövőbeni együttműködések megalapozására.

Az SAP nap a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar vezetőségének, valamint az SAP Hungary Kft. és a Körber Hungária Kft. munkatársainak támogatásával kerül megrendezésre.

A részletes program az alábbi honlapon tekinthető meg.

SAP Szakmai és Karriernap

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Kapcsolódó esemény