RSS

Aktuális

Az alábbi, folyamatosan frissülő tartalommal jelentkező hírfolyamban tesszük közzé a koronavírussal kapcsolatban kialakult rendkívüli helyzettel kapcsolatos információkat... »

Dr. Pollák Edit, a Biológiai Intézet egyetemi docense az Innovációs és Technológiai Minisztérium Eötvös József-díját vehette át... »

A Bolyai János Kutatási Ösztöndíj Kuratóriuma immár huszonharmadik alkalommal ítélte oda az ösztöndíjat, amelyet idén 163 fiatal kutató nyert el. A Pécsi Tudományegyetem 7 győztes pályázója között nagy örömünkre egy fiatal TTK-s tudós kollégánk is szerepel... »

Kitüntették Dr. Aubert Antalt

2020. szeptember 7.

Dr. Aubert Antal, a PTE Földrajzi és Földtudományi Intézet egyetemi tanára a Magyar Földrajzi Társaság Lóczy Lajos Emlékérem kitüntetésében részesült... »

A védelmi igazgatás napján, 2020. szeptember 3-án tartott ünnepi állománygyűlésen Budapesten, a Honvédelmi Minisztériumban Szabó István, a tárca honvédelmi államtitkára adta át Dr. Tóth Ákos Leventének, a Pécsi Tudományegyetem Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi adjunktusának a Honvédelemért Kitüntető Cím II. fokozatát... »

A hagyományokhoz híven szeptember elsején tartotta a Pécsi Tudományegyetem Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülését, melynek keretében több kollégánk rangos elismerésben részesült... »

Dr. Jakab Ferenc, valamint Dr. Kemenesi Gábor, a járványhelyzet kapcsán az elmúlt hónapokban és jelenleg is végzett áldozatos munkájukért „PRO COMMUNITATE” díjban részesültek, a Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoport munkáját pedig a „PRO COMITATU BARANYA” díjjal ismerték el... »

A 2020/21-es tanév időbeosztása

2020. július 8.

A 2020/21-es tanév időbeosztása

Felhívjuk kedves munkatársaink figyelmét kari, publikációs tevékenység támogatására irányuló pályázatainkra... »

A PTE Természettudományi Kar pályázatot hirdet az EFOP 3.6.1 pályázat keretében nem vezető oktató (tanársegéd vagy adjunktus) vagy kutató (tudományos segédmunkatárs, tudományos munkatárs) kollegák számára önálló publikációs tevékenység elősegítéséhez... »

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben