RSS

Aktuális

Az alábbi, folyamatosan frissülő tartalommal jelentkező hírfolyamban tesszük közzé a koronavírussal kapcsolatban kialakult rendkívüli helyzettel kapcsolatos információkat... »

A Bolyai János Kutatási Ösztöndíj Kuratóriuma immár huszonötödik alkalommal ítélte oda az ösztöndíjat a Bolyai-nap keretében, amelyet idén 169 fiatal kutató nyert el. A Pécsi Tudományegyetem 11 győztes pályázója között nagy örömünkre két fiatal TTK-s kollégánk is szerepel... »

Dékáni utasítás a globális koronavírus járvány miatti egészségügyi veszélyhelyzetben alkalmazandó szabályokról

2021. szeptember 2.

2021. aug. 31-én módosításra került a 12/2020 (XI.12.) sz. dékáni utasítás a globális koronavírus járvány miatti egészségügyi veszélyhelyzetben alkalmazandó szabályokról a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán.

12/2020 (XI.12.) sz. dékáni utasítás

Félévkezdési Információk - Dékáni Közlemény

2021. augusztus 27.

„Tisztelettel tájékoztatom a PTE TTK hallgatói és dolgozói közösségét, hogy a hatályos szabályozásnak megfelelően, nappali tagozaton, a magyar nyelvű képzéseken, a 2021/22-es őszi szemeszterben jelenléti oktatással kezdjük a tanévet. Az első oktatási nap szeptember 6. Találkozunk a Campuson!

Dr. Horváth Attila
dékán

Hosszú betegség után, életének 63. évében elhunyt Dr. Varga György Csaba matematikus, a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem egyetemi tanára, a PTE TTK Matematikai és Informatikai Intézetének munkatársa... »

Elhunyt Dr. Pálfalvi László

2021. augusztus 5.

Mély megrendüléssel és fájdalommal tudatjuk, hogy életének 84. évében elhunyt egykori kollégánk, Pálfalvi László, a TTK Fizikai Intézetének nyugalmazott docense... »

A 2021/22-es tanév időbeosztása

2021. július 26.

A 2021/22-es tanév időbeosztása

2021. július 4. napján rendezte meg Karunk az idei Diplomaátadó Ünnepséget, melynek keretében a Dékáni dicséretek és Elismerő Oklevelek is átadásra kerültek... »

Július 2-án Gödöllőn zajlott le a Magyar Földrajzi Társaság 145. közgyűlése, ahol a Társaság új elnököt választott és elismerték a földrajztudomány területén kiemelkedő munkát végző kollégákat... »

Felavatták a Magyar Tudományos Akadémia új doktorait: 71 kiváló kutató kapta meg a tudományos teljesítmény egyik legnagyobb elismerését... »

Az ERASMUS+ KA2-es szervezetek és intézmények közötti együttműködések kategórián belül a korábban "Tudásszövetségek" néven ismert program helyébe az "Innovációs szövetségek" című program lépett. (lsd. pályázati útmutató 253-272. oldal).. »

Megjelent a Fullbright kutatói ösztöndíj pályázati kiírása a 2022/23-as tanévre... »

Felhívjuk kedves munkatársaink figyelmét kari, publikációs tevékenység támogatására irányuló pályázatainkra... »

A PTE Természettudományi Kar pályázatot hirdet az EFOP 3.6.1 pályázat keretében nem vezető oktató (tanársegéd vagy adjunktus) vagy kutató (tudományos segédmunkatárs, tudományos munkatárs) kollegák számára önálló publikációs tevékenység elősegítéséhez... »

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben