Jubileum 650 25 éves a TTK
RSS

Aktuális

Az amerikai tudományos akadémia szaklapjában, a PNAS-ben olvasható az Újvári Gábor, karunk volt hallgatója, által vezetett nemzetközi kutatócsoport munkája. A kutatásokban Kovács János, a TTK Földrajzi Intézet tanszékvezető egyetemi docense terepi és laboratóriumi vizsgálatokkal vett részt... »

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség Elek Ilona Emlékérmet adományozott Dr. Prisztóka Gyöngyvérnek, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi docensének, az egyetemi sport támogatásáért végzett fáradhatatlan munkája elismeréseként... »

Tervezett leállás

2017. december 6.

A Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ tájékoztatja tisztelt felhasználóit, hogy 2017. december 12-én, kedden 20-21 óra között tervezett karbantartási és fejlesztési munkák miatt több kari szolgáltatás nem lesz elérhető... »

Kemenesi Gábor, Karunk Biológiai Intézetének tanársegéde, első helyezést ért el a 14. Nemzetközi Orvostudományi Doktorandusz Konferencián és versenyen... »

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesítette dr. Atlasz Tamást, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet habilitált egyetemi docensét, a magyar felsőoktatás műhelyeiben folyó diáktudományos tevékenységet támogató színvonalas és eredményes munkájáért... »

Ünnepi szenátusi ülés

2017. november 17.

A Pécsi Tudományegyetem 2017. november 16-án tartotta díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülését, amelyen Doctor Honoris Causa és Doctor et Professor Honoris Causa, professor emeritus és címzetes egyetemi tanári címek átadására került sor... »

A 2017/18-as tanév időbeosztása

2017. június 28.

A 2017/18-as tanév időbeosztása

Hírarchívum... »