RSS

Aktuális

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Elek Ilona Emlékérmet adományozott az egyetemi úszás fejlesztéséért és koordinálásáért dr. Tóvári Ferencnek, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi adjunktusának... »

Az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) Magyarország Kormánya által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram... »

Több tudományterületet érintő, sikeres kutatási együttműködés valósult meg a TTK, a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, az ÁOK, valamint az Italian Institute of Technology intézet munkatársainak részvételével. Az eredmények az igen rangos "Applied Catalysis B: Environmental" folyóiratban jelentek meg... »

Az idén 170. évét betöltő Magyarhoni Földtani Társulat 2018. március 21-én tartott tisztújító közgyűlésén Budai Tamás geológust, a PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézetének egyetemi tanárát választotta meg elnökévé... »

A PTE Természettudományi Kar pályázatot hirdet az EFOP 3.6.1 pályázat keretében nem vezető oktató (tanársegéd vagy adjunktus) vagy kutató (tudományos segédmunkatárs, tudományos munkatárs) kollegák számára önálló publikációs tevékenység elősegítéséhez... »

Vadász Kitty Európa bajnok

2018. március 23.

A Madridban megrendezésre került Fedettpályás Masters Európa Bajnokságon Vadász Kitty, a PTE TTK Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi tanársegéde magasugrásban első helyezést ért el 161 cm-es eredményével... »

A 2018/19-es tanév időbeosztása

2018. március 19.

A 2018/19-es tanév időbeosztása

A 2017/18-as tanév időbeosztása

2017. június 28.

A 2017/18-as tanév időbeosztása

Hírarchívum... »