RSS

Aktuális

Koronavírus tájékoztató

2020. július 4.

Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet hirdetett a koronavírus járvány miatt az ország egész területére, ezzel összhangban a felsőoktatási intézményeket érintő intézkedéseket is bevezetett. Hírünk folyamatosan frissül... »

A 2020/21-es tanév időbeosztása

2020. július 8.

A 2020/21-es tanév időbeosztása

Az Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont tájékoztatja kedves olvasóit, hogy teljes hálózata 2020. június 22-től, nyári nyitvatartási rendben kinyit... »

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Dr. Jakab Ferenc professzort, karunk dékánhelyettesét nevezte ki a járvány miatt kiemelten fontossá vált Nemzeti Virológiai Laboratórium vezetőjévé... »

A karunkon életre hívott „Nők nehezített pályán” projekt képviseli nemzetközi porondon Magyarországot a többfordulós, UNESCO díj a lányok és nők oktatásáért elnevezésű pályázatban az Innovációs és Technológiai Minisztérium Felsőoktatási Stratégiai és Intézményfejlesztési Főosztályának döntése alapján... »

A Kémiai Intézetben Dr. Kollár László igazgatói megbízása 2020. május 26-án lejárt. A Pécsi Tudományegyetem Rektora a Természettudományi Kar Kari Tanácsának határozata alapján 2020. május 27. napjától Dr. Lente Gábor egyetemi tanárt bízta meg a Kémiai Intézet intézetigazgatói teendőinek ellátásával... »

A Nemzeti Tehetség Program (NTP) alapvető célja a tehetségsegítés fejlesztése, a tehetségek felismerése, folyamatos támogatás biztosítása a tehetségsegítés minden területén... »

A Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége kiemelkedő tudományos munkássága elismeréseként Akadémiai Díjban részesítette dr. Kilár Ferencet, Karunk Kémiai Intézetének professzorát... »

Felhívjuk kedves munkatársaink figyelmét kari, publikációs tevékenység támogatására irányuló pályázatainkra... »

A PTE Természettudományi Kar pályázatot hirdet az EFOP 3.6.1 pályázat keretében nem vezető oktató (tanársegéd vagy adjunktus) vagy kutató (tudományos segédmunkatárs, tudományos munkatárs) kollegák számára önálló publikációs tevékenység elősegítéséhez... »

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben