RSS

Aktuális

Dr. Purger Jenő elismerése

2019. december 4.

A Szerbiai Madártani és Madárvédelmi Egyesület a megalapításának 30. évfordulója alkalmából tartott díszülésén, 2019. november 23-án, Aranyplakett elismerésben részesítette Dr. Purger Jenőt, a Biológiai Intézet egyetemi docensét... »

Junior Prima díjat nyert Dr. Kemenesi Gábor, a TTK Biológiai Intézetének és a Szentágothai Kutatóközpont Virológiai Laboratóriumának munkatársa... »

Prof. Dr. Miseta Attila, Egyetemünk rektora és Jenei Zoltán Kancellár Úr köszöntötte 2019. november 18-án a Pécsi Tudományegyetem azon dolgozóit, akik 25, 30, vagy 40 éve rendelkeznek közalkalmazotti jogviszonnyal... »

A Magyar Tudományos Akadémia tudományos osztályainak képviselőiből és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala díjbizottságának tagjaiból álló kuratórium Akadémiai-Szabadalmi Nívódíjban részesítette Dr. Hebling Jánost, az MTA doktorát, a PTE Természettudományi Kar Fizikai Intézetének egyetemi tanárát, az MTA-PTE Nagyintenzitású Terahertzes Kutatócsoport vezetőjét... »

2019. november 6-án Szarka Gergely Biológia MSc hallgató és mentora Dr. Völgyi Béla habilitált egyetemi docens a Stephen W. Kuffler Kutatási Alapítvány hallgatói és mentori díjait vették át... »

A Pécsi Tudományegyetem a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából rendezett ünnepi szenátusi ülésén díszdoktorokat avatott, emlékgyűrűket, elismeréseket adott át, professzor emeritusi, címzetes egyetemi docensi címeket adományozott, és az ünnepség keretében vehették át okleveleiket PhD fokozatot elért hallgatóink is... »

Felhívjuk kedves munkatársaink figyelmét kari, publikációs tevékenység támogatására irányuló pályázatainkra... »

A PTE Természettudományi Kar pályázatot hirdet az EFOP 3.6.1 pályázat keretében nem vezető oktató (tanársegéd vagy adjunktus) vagy kutató (tudományos segédmunkatárs, tudományos munkatárs) kollegák számára önálló publikációs tevékenység elősegítéséhez... »

A 2019/20-as tanév időbeosztása

2019. július 8.

A 2019/20-as tanév időbeosztása

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben