Jubileum 650 25 éves a TTK
RSS

Aktuális

A felújított Dr. Halasy-Nagy József Aulában került sor a Tanévzáró Ünnepi Szenátusi Ülésre tegnap, június 15-én. A rendezvényen több kollégánk is érintett volt, miniszteri elismerések és Kiválósági Centrum díjak átadására került sor, emellett doktori fokozatot szerzők is átvehették okleveleiket... »

Tervezett leállás

2017. június 8.

A Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ tájékoztatja tisztelt felhasználóit, hogy 2017. július 3-án (hétfő) 20-21 óra között tervezett karbantartási és fejlesztési munkák miatt több kari szolgáltatás nem lesz elérhető... »

Karunk Földrajzi Intézete megemlékezést szervezett Lovász György professzor emeritus tiszteletére, melynek keretében sor került a Lovász György Természetföldrajzi- és Talajtani Laboratórium névadó ünnepségére is... »

A Pécsi Tudományegyetem pedagógusnapi ünnepséget rendezett 2017. május 27-én, melynek keretében egyetemi kitüntetések és elismerések, valamint arany-, gyémánt- és vasoklevelek átadására került sor... »

Hetedik alkalommal rendezte meg a Pécsi Tudományegyetem az Innovációs Napot, a két napos rendezvényen került sor a PTE Innovációs íjak átadására is... »

A 25 éves a PTE önálló Természettudományi Kara rendezvénysorozat részeként szervezett ünnepségeken kari elismeréseket adott át dr. Gábriel Róbert, karunk dékánja... »

Dr. Tékus Éva, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet adjunktusa Magyar Rendvédelmi Kar emlékérem díjat kapott a tűzoltók egészségmegőrzése érdekében végzett kutatásaiért... »

A 2016/17-es tanév időbeosztása

2016. július 18.

A 2016/17-os tanév időbeosztása

Hírarchívum... »