RSS

Aktuális

Népszerű mentorokkal idén is folytatódik a SCIndikátor tudománykommunikációs készségfejlesztő program. A képzésen részt vevő egyetemisták magabiztos előadókká válhatnak, ami a tudományos életben való érvényesülés mellett az ismeretterjesztésnek is alapfeltétele. A három hónapos tréningre október 22-ig lehet jelentkezni... »

Climathon 2018 verseny

2018. október 9.

A Climathon idén is várja a fenntarthatóság iránt elkötelezett fiatalok regisztrációját, akik szívesen részt vennének egy 24 órás brainstormingon, amely során napjaink aktuális környezeti problémáira keressük a választ... »

A Pécsi Tudományegyetem Rektora a 2018/2019-es tanév őszi szemeszterére pályázatot ír ki a „Korszerű egyetem a modern városban: Értékközpontúság, nyitottság és befogadó szemlélet egy 21. századi felsőoktatási modellben” című projektben női hallgatók számára... »

A Pécsi Tudományegyetem Rektora a 2018/2019-es tanév őszi szemeszterére pályázatot ír ki a „Korszerű egyetem a modern városban: Értékközpontúság, nyitottság és befogadó szemlélet egy 21. századi felsőoktatási modellben” című projektben női Mentor hallgatók számára... »

Az e-Group – PTE konzorcium „Data Lake” címen egészségügyi informatikai projektet valósít meg. Ennek egyik alprojektje a PTE ÁOK Neurológiai Klinika és az MTA PTE Támogatott Kutatócsoport által vállalt „Roham prevenciós rendszer fejlesztése” című kutatása... »

A birkózó-világbajnokság 2018. október 20-28. között Budapesten kerül megrendezésre a Budapest Arénában... »

A 2018/19-es tanév időbeosztása

2018. március 19.

A 2018/19-es tanév időbeosztása

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben