RSS

Aktuális

A Pécsi Tudományegyetem „PTE Innovációs díj 2018” pályázaton a legjobb kutatómunkáért kategória I. díját karunk Fizikai Intézetének munkatársai nyerték... »

2018. május 15-én került sor dr. Dövényi Zoltán professzor, a Földtudományok Doktori Iskola vezetőjének, a Földrajzi és Földtudományi Intézet volt igazgatójának közelgő 70. születésnapja alkalmából megrendezett tudományos ülésre... »

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot hirdet fiatal kutatók egyéni kutatási és innovációs tevékenységének támogatására, kutatói tehetségcentrumok fejlesztésére... »

Az Európai Optikai Társaság (EOS) 2018. május 6-9. között rendezte meg a terahertzes tudomány és technológia 6. európai találkozóját... »

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Elek Ilona Emlékérmet adományozott az egyetemi úszás fejlesztéséért és koordinálásáért dr. Tóvári Ferencnek, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi adjunktusának... »

Több tudományterületet érintő, sikeres kutatási együttműködés valósult meg a TTK, a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, az ÁOK, valamint az Italian Institute of Technology intézet munkatársainak részvételével. Az eredmények az igen rangos "Applied Catalysis B: Environmental" folyóiratban jelentek meg... »

A 2018/19-es tanév időbeosztása

2018. március 19.

A 2018/19-es tanév időbeosztása

A 2017/18-as tanév időbeosztása

2017. június 28.

A 2017/18-as tanév időbeosztása

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben