RSS

Aktuális

Elhunyt Dr. Berkes József

2018. július 27.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 76. évében elhunyt Dr. Berkes József, a TTK Fizikai Intézetének volt oktatója... »

2018. június 28-án tartotta a Pécsi Tudományegyetem Tanévzáró Ünnepi Szenátusi Ülését a Dr. Halasy-Nagy József Aulában. Az eseményen a kitüntetések mellett átadásra kerültek címzetes egyetemi tanári, docensi és egyetemi tanári címek, majd a habilitáltak, végül a doktori fokozatot szerzők vehették át okleveleiket... »

A Pécsi Tudományegyetem Rektora a Természettudományi Kar Kari Tanácsának határozata alapján 2018. július 1. napjától a Biológiai Intézet intézetigazgatói teendőinek ellátásával Dr. Molnár László egyetemi docenst, a Biológiai Intézet jelenlegi vezetőjét bízta meg... »

Dr. Horváth Attila, a Kémiai Intézet egyetemi docense, a PTE TTK általános és tudományos dékánhelyettese, 2018. június 5-én 100%-os eredménnyel megvédte az MTA doktora címre benyújtott „Kén- és halogéntartalmú oxoanionok összetett redoxireakcióinak kinetikája és mechanizmusa” című értekezését... »

A Magyar Rektori Konferencia (MRK) Természettudományi Bizottsága dr. Gábriel Róbert professzort, a PTE TTK dékánját választotta meg elnökének... »

A 2018/19-es tanév időbeosztása

2018. március 19.

A 2018/19-es tanév időbeosztása

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben