A szombati munkanapon a PTE Babits Gimnázium 130 diákja és kísérő tanárai látogattak el Karunkra pályaorientációs nap keretében... »

A Természettudományi Kar október 17-i Kari Tanácsülésén sor került hallgatói ösztöndíjak és elismerések ünnepélyes átadására is... »

Koszorúzás

Okt. 19.

Nemzeti ünnepünk alkalmából dr. Horváth Attila, karunk dékánja és dr. Bereczkei Tamás, a Bölcsészettudományi Kar dékánja koszorút helyezett el az Ifjúság úti épület régi főbejáratánál található '56-os emléktáblánál... »

Dr. Kilár Ferenc professzort, a TTK Kémiai Intézet egyetemi tanárát választották meg a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Doktori Bizottságának elnökéül... »

Prof. Dr. Gábriel Róbert 2018. október 1. napjától megbízott tudományos és innovációs rektorhelyettesi feladatokat lát el a Pécsi Tudományegyetemen, így 2018. október 1. napjával lemondott dékáni (magasabb vezetői) megbízatásáról... »

Ismét nagy sikerű rendezvényt szervezett karunk szeptember utolsó péntekén, a Kutatók Éjszakáján. A TTK épületeiben 17 helyszínen 50 féle programból válogathattak az érdeklődök, akiknek nagyobb része a 10-18 éves korosztályból került ki... »

Dr. Lóczy Dénes, a PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézetének professzora szerkesztésében pécsi kutatásokat összegző monográfia jelent meg a Dráváról a Springer Kiadónál... »

A PTE Utazó Nagyköveteként vett részt a Málagában megrendezésre került Szabadtéri Masters Atlétika Világbajnokságon Vadász Kitty, a PTE TTK Sporttudományi és Testnevelési Intézetének egyetemi tanársegéde... »

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben