A Pécsi Tudományegyetem „PTE Innovációs díj 2018” pályázaton a legjobb kutatómunkáért kategória I. díját karunk Fizikai Intézetének munkatársai nyerték... »

2018. május 15-én került sor dr. Dövényi Zoltán professzor, a Földtudományok Doktori Iskola vezetőjének, a Földrajzi és Földtudományi Intézet volt igazgatójának közelgő 70. születésnapja alkalmából megrendezett tudományos ülésre... »

Aranyérmet nyert a párizsi férfi párbajtőr Világkupán a Bányai Zsombor, Berta Dániel, Peterdi András, Rédli András összeállítású magyar válogatott. A csapat tagja Berta Dániel testnevelő-edző nappali tagozatos hallgatónk, valamint Peterdi András 2016-ban végzett hallgatónk... »

Az Európai Optikai Társaság (EOS) 2018. május 6-9. között rendezte meg a terahertzes tudomány és technológia 6. európai találkozóját... »

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Elek Ilona Emlékérmet adományozott az egyetemi úszás fejlesztéséért és koordinálásáért dr. Tóvári Ferencnek, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi adjunktusának... »

A TTK Földrajzi és Földtudományi Intézetének vendégei voltak szombaton, április 21-én, a PTE Gyakorló Általános Iskolájának hetedikes tanulói, a Föld Napja alkalmából szervezett programon... »

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) Cheerleading sportágban megrendezett országos döntőjében I. helyezést ért el a PTE csapata Senior Show Cheer Team kategóriában... »

Karunk immár kilencedik alkalommal adott otthont a PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézet, valamint a Modern Geográfus Alapítvány által szervezett angol nyelvű földrajzi versenynek, a HunGeoContest-nek... »

Több tudományterületet érintő, sikeres kutatási együttműködés valósult meg a TTK, a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, az ÁOK, valamint az Italian Institute of Technology intézet munkatársainak részvételével. Az eredmények az igen rangos "Applied Catalysis B: Environmental" folyóiratban jelentek meg... »

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben