Végzettek

Kedves Alumni Társak!

Szeretettel köszöntöm a PTE TTK-n és annak jogelődjeiben végzett kedves mindnyájukat!

Pécs városa a tudomány magvainak terjesztésére igen alkalmas – áll a középkori Pécsi Egyetemet megalapító pápai bullában. A Pécsi Pedagógiai majd Tanárképző Főiskola, a Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző Kara, majd Természettudományi Kara folyamatosan fejlődött és alakult ki a jelenlegi képzési struktúra. A 2017-es évben ünnepeljük az önálló pécsi természettudományi kar megalakulásának 25 éves évfordulóját.

Az elmúlt években részben visszatérünk a gyökerekhez, hiszen újra meghatározóvá válik a tanárképzés. Egy új szak is megjelent kínálatunkban, szekszárdi kollégákkal és a PTE Szőlészeti és Borászati Kutató Intézetével közösen, a régió borászaival együttműködve elindult a szőlész-borász mérnök alapszak. A 2016-17-es tanévben már csaknem valamennyi alapképzésünket elindítottuk angol nyelven is, ez segít majd abban, hogy a világ távoli tájaira ne csak volt magyar hallgatóink, hanem a messziről idevetődő diákok is vihessék jó hírünket.

Mindig szeretettel látjuk Önöket, mert hittel valljuk, hogy az alma mater nem csak épületekből, falakból áll, hanem abból a szellemiségből is, ami a falak között alakult ki, és mindig megújulva él tovább ma is!

Dr. Gábriel Róbert
dékán

diploma

Alumni regisztráció

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben