Testnevelő Tanár Alumni Díj került átadásra a Sporttudományi és Testnevelési Intézetben

2021. július 1., 16:45

Testnevelő Tanár Alumni Díjban részült a PTE TTK Sporttudományi és Testnevelési Intézet két végzett hallgatója, Kató Hargita és Molnár Ákos.

2021. június 22-én, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet oktatói körében Dr. Váczi Márk intézetigazgató adta át az 50 000 forintos utalvánnyal együtt járó „Testnevelő Tanár Alumni Díj”-at, amelyet a 60 éve végzett (1960) biológia-testnevelés tanárszakos csoport tagjai alapítottak.

A 2020-ban esedékes, 60 éves csoporttalálkozót a pandémia miatt nem tudták megtartani, és a Kanadában élő csoporttársuk, Lechner Gábor által a találkozó költségeire küldött összeget ajánlották fel alma materük olyan tanárszakos női és férfi hallgatójának, aki példaértékű magatartásával, a közösségért tett cselekedeteivel bizonyítja a tanári hivatásra való alkalmasságát.

Az elismerést az intézetvezetés és oktatói javaslatok alapján Kató Hargita biológia-testnevelés és Molnár Ákos Attila történelem-testnevelés szakpáros hallgatók érdemelték ki első ízben, amihez szívből gratulálunk és sok sikert kívánunk további életpályájukban!

Köszönjük az 1960-ban végzett testnevelő tanároknak a díj megalapítását és a felajánlást!

Hallgatóinknak szívből gratulálunk és további sikeres pályafutást kívánunk!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben