Részismereti képzés informatika szakterületen

2012. augusztus 8., 12:30

A PTE TTK részismereti képzést hirdet informatika szakterületen, hogy a tanár - informatikatanár mesterképzési szak bemeneti feltételeként meghatározott 50 kredites ismeretanyaggal, illetve annak egy részével nem rendelkezők pótolhassák, megszerezhessék a hiányzó ismereteket.

A képzésre a PTE SZMSZ 5.sz. melléklet (Tanulmányi- és vizsgaszabályzat) 21/A.§-ban előírtak az irányadó szabályok. A képzés önköltséges, az önköltség összege félévente 6.000,- forint felvett kreditenként, de legalább 30.000,- forint. Jelentkezési határidő: 2012. augusztus 31.

A jelentkezési lap ide kattintva letölthető.

A jelentkezéssel együtt kreditelismerési eljárást is kell kezdeményezni, hogy a kar Kreditátviteli Bizottsága eldönthesse, hogy a jelentkezőnek mely tantárgyakat kell a részismereti képzés során teljesítenie, hogy teljesítse a mesterképzés bemenetei követelményeit. Aki már benyújtotta a kreditelismerési kérelmet, annak újból nem szükséges, illetve aki már határozatot kapott a kreditelismerésről, az a jelentkező mellékelje jelentkezési lapjához a határozatot. A kreditelismerési kérelem letölthetőa kar felvételizőknek (azon belül a mesterképzések) szóló honlapjáról.

Az 50 kredites képzés tanterve ide kattintva megtekinthető.

A képzés során az alábbi konzultációs lehetőségeket biztosítjuk: részvétel a progrmtervező informatikus BSc szak nappali tagozatos óráin vagy egyéni konzultáció a tantárgy oktatójával a félév során. A jelentkezési határidő után a beiratkozásról, tantárgyfelvételről, további teendőkről a hallgatókat értesíteni fogjuk.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben