Pótfelvételi eljárás 2020.

2020. július 31., 10:14

A Természettudományi Kar pótfelvételi eljárást hirdet. A jelentkezési határidő 2020. augusztus 9. (vasárnap) 24 óra.

Jelentkezni kizárólag elektronikus formában lehet a www.felvi.hu honlapon. A pótfelvételi eljárásban meghirdetett szakokat megtekintheti az alábbi linkeken:

További információk

Kérjük az edző alapképzési szakra jelentkezőket, hogy a választott sportágat 2020. augusztus 9-ig küldjék el e-mailben a felveteli címre.

Vizsgaidőpontok

Edző alapképzési szakon a gyakorlati felvételi vizsga, valamint osztatlan tanárképzésben testnevelő tanári szakra jelentkezők részére a motoros alkalmassági vizsga időpontja: 2020. augusztus 14. (péntek).

Rövid ciklusú tanárképzésben és mesterképzéseken a szakmai és motivációs beszélgetés időpontja: 2020. augusztus 18. (kedd).

Csatolandó dokumentumok

A 2020. augusztus 9-i jelentkezési határidővel egy időben kell a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat megküldeni. Az ehhez kapcsolódó tudnivalók megtalálhatók a Felsőoktatási felvételi tájékoztató "A benyújtandó dokumentumokról" c. fejezetében a www.felvi.hu oldalon.

Levelező munkarendben a félév első konzultációinak időpontja elérhető a www.ttk.pte.hu/hallgatok/tanulmanyi-tajekoztato/orarendek honlapon.

Mivel a pótfelvételi eljárásban nagyon rövid határidők vannak, ezért a jelentkezők postai értesítésére nincs lehetőség. A vizsgára behívó leveleket e-mailben küldjük meg a jelentkezőknek.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben