Pályázati felhívás nem vezető oktatók, kutatók önálló publikációs tevékenységének elősegítésére

2019. szeptember 4., 14:07

A PTE Természettudományi Kar pályázatot hirdet az EFOP 3.6.1 pályázat keretében nem vezető oktató (tanársegéd vagy adjunktus) vagy kutató (tudományos segédmunkatárs, tudományos munkatárs) kollegák számára önálló publikációs tevékenység elősegítéséhez.

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara (továbbiakban Kar) pályázatot hirdet az EFOP 3.6.1 pályázat keretében nem vezető oktató, kutató kollegák számára önálló publikációs tevékenység elősegítésére, támogatására.

Pályázhatnak a Karon teljes állású egyetemi tanársegédi, egyetemi adjunktusi beosztásban dolgozók, valamint a Karon teljes állásban lévő pályázaton vagy akadémiai kutatócsoportban foglalkoztatott tudományos segédmunkatársi vagy tudományos munkatársi beosztásban dolgozók az alábbi feltételeknek megfelelő cikkekkel:

 • A cikk legalább Q2-es presztízsfaktorú folyóiratban jelenik meg.
 • A pályázó meghatározó (első, utolsó vagy levelező) szerzője a cikknek.
 • Egy cikkel kizárólag egy személy pályázhat (így az adott cikket a későbbiekben erre a célra a többi meghatározó szerző már nem használhatja fel), azaz megosztott elsőszerzőség esetén is csak egy pályázó részesülhet juttatásban az adott cikkre vonatkozóan.
 • A cikk köszönetnyilvánításában szerepelni kell az alábbi mondatnak: The project has been supported by the European Union, co-financed by the European Social Fund Grant no.: EFOP-3.6.1.-16-2016-00004 entitled by Comprehensive Development for Implementing Smart Specialization Strategies at the University of Pécs.

A fenti feltételek esetén a szerző részére megjelent cikkenként az alábbi összeg fizethető ki megbízási díjként a pályázatból:

 1. Amennyiben a cikk Q1-es presztízsű folyóiratban jelenik meg és a pályázó igazoltan levelező szerzője a cikknek, az egyszeri megbízási díj összege 300 000 Ft
 2. Amennyiben a cikk Q1-es presztízsű folyóiratban jelenik meg és a pályázó első vagy utolsó szerzője a cikknek, az egyszeri megbízási díj összege 150 000 Ft
 3. Amennyiben a cikk Q2-es presztízsű folyóiratban jelenik meg és a pályázó igazoltan levelező szerzője a cikknek, az egyszeri megbízási díj összege 200 000 Ft
 4. Amennyiben a cikk Q2-es presztízsű folyóiratban jelenik meg és a pályázó első vagy utolsó szerzője a cikknek, az egyszeri megbízási díj összege 100 000 Ft

A pályázatok benyújtása folyamatosan, elektronikus úton történik a tuddh e-mail címre az alábbi dokumentumok csatolásával:

 • A cikk benyújtásához szükséges cover letter elektronikus változatát,
 • a szerkesztői elfogadó levélnek (mely nem lehet korábbi, mint 2018. február 1.) elektronikus változatát, valamint
 • a már DOI-val rendelkező cikk elektronikus pdf változatát.

A pályázat időtartama: 2018. március 20. – 2020. november 15-ig vagy a keret kimerüléséig tart.

A döntésről a pályázók e-mailben kapnak értesítést.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben