Richter Gedeon Nyrt. kutatási pályázata

2013. március 6., 9:12

A Richter Gedeon Nyrt. 2013. február 26-án ismételten pályázatot tett közzé, melynek célja a Richterben folyó kutatási tevékenységhez kapcsolható gyógyszeripari tárgyú, nemzetközi színvonalú innovációk felkarolása, és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítése.

A megelőző évek pályázati kiírása átalakításra került, a kétfordulós pályázat a második fordulóban meghívásos, pénzdíjas jellegűre változott. Az előpályázatra, mely az első forduló, csak egy rövid (max. 3 oldal terjedelmű) témajavaslatot várnak, egy már futó, kezdeti eredményeket felmutatni tudó projektről. Az első fordulóban benyújtott pályaművek közül kerül kiválasztásra az a maximum 20 témajavaslat, melynek részletes kidolgozására a pályázókkal megbízási szerződés kötésére kerül sor. A részletes megvalósítási tervek értékelése után születik döntés a 4 db támogatandó pályázatról.

Az előpályázat beadási határideje: 2013. március 18. hétfő.

A pályázati kiírás teljes anyaga a kiírás napjától olvasható a Richter Gedeon Nyrt. honlapján http://www.richter.hu a "Kutatási területeink" menüpontban "ÚJ Richter Témapályázat" címmel.

További kérdések, illetve majd a szerződéskötés kapcsán kérem, keresse a PTE Kutatáshasznosítási és Technológia-transzfer Központ (KTTK) munkatársait a 12292 egyetemi melléken, vagy a dobay.kata@pte.hu e-mail címen.

Rövid pályázati felhívás

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben