Pályázat államilag támogatott képzésre

2013. május 23., 12:24

Pályázati felhívás a nappali tagozatos költségtérítéses (önköltséges) képzésben résztvevő hallgatóknak az államilag támogatott, állami (rész)ösztöndíjas képzésre történő átvételre. A pályázat benyújtásának határideje: 2013. június 28. 12 óra.

PÁLYÁZAT

államilag támogatott képzésbe történő átvételre

 1. A Természettudományi Kar a PTE SZMSZ 6. számú melléklete (Térítési és juttatási szabályzat) 43.§-a alapján pályázatot ír ki a szabályzatban meghatározott hallgatók részére, hogy tanulmányaikat a 2013/2014-es tanév őszi szemeszterétől kezdődően államilag támogatott, állami (rész)ösztöndíjas képzésben folytathassák.

 2. Pályázatot nyújthat be az a hallgató,
  • aki a Természettudományi Karon tanulmányait nappali tagozaton, költségtérítéses képzésben folytatja, magyar vagy bármely Európai Uniós állampolgárságú és egyéb körülmény nem zárja ki, hogy államilag támogatott képzésben vegyen részt;
  • aki legalább 2 szemesztert töltött el a karon költségtérítéses képzésben;
  • megfelel a szabályzatban meghatározott feltételeknek.
 3. A pályázatokat a Tanulmányi Osztályra kell benyújtani. A pályázatok benyújtási határideje:

  2013. június 28. (péntek) 12 óra.

 4. A pályázat: a hallgató kérelme, hogy e pályázat keretében tanulmányait államilag támogatott, állami (rész)ösztöndíjas képzésben szeretné folytatni.

 5. A benyújtott pályázatokat a kar Tanulmányi Bizottsága állítja sorrendbe az összesített korrigált kreditindex alapján. A TB által felállapított sorrend ellen fellebbezésnek helye nincs.

 6. Az államilag támogatott, állami (rész)ösztöndíjas képzésre átvételt nyert hallgatókat a Tanulmányi Osztály várhatóan július második felében, legkésőbb 2013. július 31-ig írásban értesíti.

Pécs, 2013. május 23.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben