Mi is ott voltunk a Pécsi Állatkert 60. születésnapján

2020. augusztus 26., 15:07

2020. augusztus 20-21-én került megrendezésre a Pécsi Állatkert 60. születésnapja alkalmából szervezett ünnepség, melyre – a kölcsönös jó viszony és több szálon futó együttműködés okán – a Természettudományi Kar is meghívást kapott.

A megkeresésnek örömmel tettünk eleget és összesen 10 fővel képviseltük a Kart: a három szervező mellett 7 fő hallgató volt segítségünkre és vett részt a Kar népszerűsítésében. Az esemény nyitónapján Dr. Horváth Attila dékán Úr is jelen volt. Találkozott az érdeklődőkkel és közös fotót készített örökbefogadott kiskedvencünkkel, Bonifáccal, valamint az őszi közös programokról és hallgatóink tervezett szakmai gyakorlatáról egyeztetett az Állatkert igazgatójával, Siptár Dáviddal.

A két nap során, a fókamedence mellé standdal kitelepült hallgatóink röviden bemutatták karunkat és képzési kínálatunkat, valamint az érdeklődők egy egyszerű kérdéssor megválaszolása során ismerhették meg az Állatkert és a TTK viszonyát. A kvízünket helyesen vagy többnyire helyesen kitöltőket TTK-s ajándékokkal jutalmaztuk. Összesen 165 kérdéssort töltöttek ki a látogatók, miszerint legalább ennyi háztartásba/családhoz sikerült eljuttatni a TTK jó hírét.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben