Kollégáink elismerése a Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülésen

2019. június 14., 11:01

A Pécsi Tudományegyetem 2019. május 25. napján tartotta Pedagógusnapi és Díszoklevél Átadó Ünnepi Szenátusi Ülését, melynek keretében egyetemi kitüntetések és elismerések, valamint arany-, gyémánt- és vasoklevelek átadására került sor.

A Pécsi Tudományegyetem rektora Arany Katedra Díjat adományoz azoknak, akik kiemelkedő oktató-nevelő munkát végeznek és jelentős eredményeket érnek el a tehetséggondozás területén. Karunkról az idei évben dr. Prisztóka Gyöngyvér, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi docense kapta az elismerést.

A Pécsi Tudományegyetem Rektora a szervezeti egységek vezetőinek javaslatára az egyetem érdekében kifejtett eredményes és tartósan magas színvonalú munkavégzése, lelkiismeretes munkája elismeréseképpen rektori dicséretben részesítette a Természettudományi Kar előterjesztésére Király Balázst, a Matematikai és Informatikai Intézet egyetemi tanársegédjét, valamint a Kancellária előterjesztésére Barics-Rácz Matilda igazgatási ügyintézőt és Jozifek Anita ügyvivő szakértőt.

A kitüntetésekhez ezúton is gratulálunk!

Diplomaszerzésük jubileuma alkalmából, több mint fél évszázadon keresztül a szakmájukban végzett munkájuk, közmegbecsülésre érdemesítő tevékenységük elismeréseképpen a Pécsi Tudományegyetem jubileumi díszoklevelet adományozott az egyetem és jogelőd intézményei egykori hallgatói részére. A természettudományok területén diplomát szerzett hallgatókat Miseta Attila, a Pécsi Tudományegyetem rektora és Horváth Attila, a Természettudományi Kar dékánja köszöntötte.

A Pécsi Állami Pedagógiai Főiskolán 65 éve végzettek közül hárman vasdiplomát, a 60 éve végzettek közül 21-en gyémántdiplomát kaptak. Aranydiplomát vehetett át a Pécsi Tanárképző Főiskolán 50 éve végzett 77 volt hallgató is.

A díszoklevelet átvevőknek szívből gratulálunk, és jó egészséget, további nyugodt, békés esztendőket kívánunk!

Az UNIV TV beszámolója az eseményről:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben