Kollégáink elismerése a Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülésen

2017. június 1., 10:50

A Pécsi Tudományegyetem pedagógusnapi ünnepséget rendezett 2017. május 27-én, melynek keretében egyetemi kitüntetések és elismerések, valamint arany-, gyémánt- és vasoklevelek átadására került sor.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést kapott dr. Petőcz György, a Kémiai Intézet egyetemi docense.

A Pécsi Tudományegyetem rektora Arany Katedra Díjat adományoz azoknak, akik kiemelkedő oktató-nevelő munkát végeznek és jelentős eredményeket érnek el a tehetséggondozás területén. Karunkról az idei évben dr. Trócsányi András a Földrajzi Intézet egyetemi docense, dékánhelyettes kapta az elismerést.

A Pécsi Tudományegyetem Rektora a szervezeti egységek vezetőinek javaslatára az egyetem érdekében kifejtett eredményes és tartósan magas színvonalú munkavégzése, lelkiismeretes munkája elismeréseképpen rektori dicséretben részesítette Bódogné Koncz Juliannát, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet oktatásszervező munkatársát és dr. Tóth Lászlót, a Matematikai és Informatikai Intézet egyetemi docensét.

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete Pécsi Tudományegyetem Intézményi Szervezete több évtizedes lelkiismeretes munkája elismeréseként FDSZ emlékplakettet adományozott Majdánné dr. Mohos Mária, a Földrajzi Intézet egyetemi docense számára.

A kitüntetésekhez ezúton is gratulálunk!

Diplomaszerzésük jubileuma alkalmából, több mint fél évszázadon keresztül a szakmájukban végzett munkájuk, közmegbecsülésre érdemesítő tevékenységük elismeréseképpen a Pécsi Tudományegyetem Szenátusa jubileumi díszoklevelet adományozott az egyetem egykori hallgatóinak. A természettudományok területén diplomát szerzett hallgatókat Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora és Trócsányi András, a Természettudományi Kar dékánhelyettese köszöntötte.

A Pécsi Állami Pedagógiai Főiskolán 65 éve végzettek közül öten vasdiplomát, a 60 éve végzettek közül 12-en gyémántdiplomát kaptak. Aranydiplomát vehetett át a Pécsi Tanárképző Főiskolán 50 éve végzett 96 volt hallgató is.

A díszoklevelet átvevőknek szívből gratulálunk, és jó egészséget, további nyugodt, békés esztendőket kívánunk!

Forrás: PTE

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben