Jótékonysági sportprogram

2019. november 29., 11:48

Az ünnepek közeledtével a Sporttudományi és Testnevelési Intézet jótékonysági sportprogramot szervez, melynek keretén belül a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat rászoruló, nevelt gyermekeit szeretné támogatni a felajánlott adományokkal.

Álljunk fel pár percre a szorgalmi időszak utolsó napján a számítógép elől, a mikroszkópok, a térképek, a kémcsövek, az egyenletek, képletek mellől, tegyünk pár lépést jó hangulatban a saját testi-lelki egészségünkért és a gyermekek boldogságáért!

Időpont és helyszín: 2019. december 13. (péntek), Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar, Atlétika pálya

Regisztráció: A közös mozgást megelőzően a regisztrációs pultnál az alábbi, a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat számára szükségesnek vélt, sportszerekkel, játékokkal, tanszerekkel, édességgel tudtok regisztrálni a programban való részvételhez, ezáltal boldogabbá téve a gyermekek karácsonyát.

Program:

  • 12.00-12.30 Regisztráció (adományok leadása). Helyszín: PTE TTK Atlétika pálya
  • 12.30 Közös bemelegítés és séta/futás a PTE TTK Atlétika pálya és Botanikus kertben kijelölt útvonalon.

Öltözet: A karácsonyi hangulat elemeit magában hordozó hétköznapi öltözet/sportruházat.

Várjuk a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi és Bölcsészettudományi Karának oktatóit, munkatársait és hallgatóit egy közös, frissítő mozgásra a campus gyönyörű környezetében!

Az esemény facebook-oldala

plakát

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben