Great Minds ösztöndíj

2011. november 5., 13:16

Az IBM Research kutatólaborjai minden évben a Great Minds Student Internship Program keretében várják a tehetséges, ambíciózus hallgatók jelentkezését abban a hitben, hogy a legkiválóbb szakemberek és a legtehetségessebb hallgatók együttműködése a záloga annak, hogy technológiailag innovatív módon tegyük világunkat jobban működővé.

2007 óta 25 diák nyert lehetőséget 3 vagy 6 hónapos gyakorlat letöltésére valamelyik IBM kutatóközpontban, a visszajelzések pedig mindkét félről pozitívak. A hallgatók a gyakorlatban szembesülhetnek valódi iparági kihívásokkal és olyan tapasztalatokkal gazdagodhatnak, melyekhez a hazai képzés keretében valószínüleg nem juthatnának hozzá.

A 2012-es Great Minds ösztöndíjra jelentkezés határideje 2011. december 2.

A jelentkezés menete egyszerű: a Master vagy PhD programban résztvevő hallgatók összeállítják a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat az alábbi weboldalon található kritériumok szerint. Első körben a karra (tanszékre) nyújtják be a jelentkezést, melynek határideje 2011. december 2.

Akit a tanszék támogatásáról biztosít, annak a hallgatónak a jelentkezését egy angol ajánlólevéllel együtt továbbítják december 12-ig. Az ajánlólevélben véleményt formálnak a hallgatót illetően, nem csak szakmai tekintetben, hanem azt érintően is, mit gondolnak a jelölt csapatmunkához való hozzáállásáról, kreativitásáról, lelkesedéséről, kitartásáról.

A Great Minds weboldala: http://www.zurich.ibm.com/greatminds/

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben