Első nemzetközi mikrobiológiai tréning kurzus

2014. július 2., 11:05

A PTE TTK és a Szentágothai János Kutató Központ szervezésével kezdetét vette az első angol és magyar középiskolásoknak szervezett nyári elméleti és gyakorlati kurzus. (2014. 06. 30. - 07. 04.).

Az ingyenes kurzuson résztvevők megismerkedhetnek a PTE-n folyó természettudományos oktatási és kutatási munkával. Elsődlegesen olyan diákok részvételére számítunk, akik egyrészt érdeklődnek a kísérletes tudományok iránt (biológia, kémia), másrészt nem okoz gondot az angol nyelvű előadások és gyakorlati jegyzőkönyv szövegének megértése, és akik már tanultak/tanulnak biológiát és ezen a vonalon szeretnének továbbtanulni.

Örömmel látjuk azokat az érdeklődő biológia szakos kollégákat is, akik részt szeretnének venni a kurzuson. Az előadások minden nap (hétfőtől-péntekig) ugyanabban az idősávban (9.00-11.30) folynak, majd az ebédszünetet követően (az étkezést mindenki maga oldja meg) 13 órától 16 óráig laborgyakorlatokat terveztünk. A hat angol diák mellett hét diák a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskolából, három a Leőwey Klára Gimnáziumból és további négy diák a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumából érkezett.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben