Doktoranduszaink elhozták az első két helyet a Digitális Biztonságpolitika Konferenciáról

2020. május 26., 11:44

A Pécsi Tudományegyetem Földtudományok Doktori Iskola két hallgatója, Hegyi Henrietta és El-Meouch Nedim Márton vett részt a 2020. május 25-én online formában megrendezett Digitális Biztonságpolitika Konferencián.

A pályázatot a Magyar Atlanti Tanács, a Digitális Jólét Nonprofit Kft, az Országos Tudományos Diákköri Tanács, a Hunexpert Kft. és a Doktoranduszok Országos Szövetsége közösen hirdette meg. Az előzetes szakmai bírálatok ismeretében a kiemelkedő pályamunkákat online prezentáció formájában ismertették a pályázók a zsűri előtt.

A prezentációkban az aktuális biztonsági fenyegetések, kihívások és a digitalizáció kapcsolatrendszerét, folyamatait, trendjeit helyesen körüljáró, a nemzeti (nemzeti biztonsági, katonai és nemzetbiztonsági) stratégiák kialakításában, regionális és nemzetközi viszonylatban is hasznosítható eredmények kerültek ismertetésre.

I. helyezett:

Hegyi Henrietta: Modernizáció és iparbiztonság a COVID-19 járvány után Magyarországon (témavezető: Dr. Vörös Zoltán, PTE BTK Politikatudományi és Nemzetközi Tanulmányok Tanszék adjunktusa)

II. helyezett:

Drabancz Áron - El-Meouch Nedim Márton: A kibertér jövője, avagy az állami kibervédelem vizsgálata elméleti modellkeretben (témavezető: Dr. Alpek B. Levente PTE TTK Társadalomföldrajzi és Urbanisztikai Tanszék adjunktusa)

Hallgatóinknak a nagyszerű szerepléshez és az elért eredményekhez ezúton is szívből gratulálunk!

A konferencia videóanyaga elérhető a Facebook-on.

Forrás: Doktoranduszok Országos Szövetsége

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben