Dékánváltás a TTK-n

2013. június 28., 11:49

2013. június 30. napján lejár prof. Dr. Geresdi István második dékáni megbízatása. A dékáni megbízással együtt lejár a dékánhelyettesek, Dr. Erostyák János, Dr. Jakab Gábor, Dr. Trócsányi András megbízása is. Ezúton köszönjük mind a négyük több éves áldozatos munkáját.

Ugyanakkor 2013. július 1-től fogva − a hatályos egyetemi szabályozásnak megfelelően − hivatalba lép az új dékán, illetve ideiglenes megbízást kapnak az új dékánhelyettesek. A régi-új dékán prof. Dr. Gábriel Róbert nem ismeretlen a kar dolgozói előtt. Az ötvenkét éves professzor volt már a Természettudományi Kar dékánja és a Pécsi Tudományegyetem rektora is. Jelen vezetői ciklusában három évig látja el a dékáni feladatokat. Sok türelmet és jó egészséget kívánunk Neki munkájához. Tudományos életrajza többek között innen letölthető.

A dékánválasztási eljárás során nem került meghirdetésre az új dékáni csapat, amely lényegében megújult vezetőség, a következő:

  • Dr. Geresdi István általános dékánhelyettes (2013. szeptember 1. − december 31.),
  • Dr. Erostyák János egyetemi docens, kapcsolati dékánhelyettes
  • Dr. Horváth Attila egyetemi docens, tudományos dékánhelyettes
  • Dr. Trócsányi András egyetemi docens, oktatási dékánhelyettes

Az új vezetői team egyetlen új tagja tehát Dr. Horváth Attila kémikus, a Szervetlen Kémia Tanszék egyetemi docense, aki szervetlen halogén és kén tartalmú vegyületek oldatkinetikai vizsgálatával foglalkozik. Nős, két gyermek atyja. Életrajza többek között itt megtekinthető.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben