Csonka Ferenc-díjat kapott volt hallgatónk, Réfi Eszter

2016. december 13., 11:35

Csonka Ferenc-díj kitüntetést kapott Réfi Eszter, aki karunkon szerzett testnevelő tanár diplomát 2009-ben és korábban csapatával aerobic Európa bajnokságot is nyert.

Pécs Város adományozta a díjat a sport népszerűsítése, az egészséges életre nevelés, az aerobik sportág területein elért sikerei, valamint közösségépítő, sportszervezői munkásságának elismeréseként Réfi Eszter sportiskola igazgató, aerobik szakágvezető részére.

Kitüntetéséhez ezúton is gratulálunk!

Réfi Eszter 1984-ben született Pécsett, a Mecsekaljai Oktatási és Sportközpontban érettségizett. A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán elvégezte a testnevelő tanári szakot, majd a budapesti Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szerzett szakedzői diplomát.

2012 óta a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Sportiskolájának igazgatója. Aktív sportpályafutásának befejezését követően kezdett el edzősködni aerobik egyesületeknél. Szakmai feladata jelenleg tizenöt szakosztály edzői munkájának irányítása, közvetve így csaknem ezerötszáz sportolóért felel. Mint aerobik szakágvezető öt edzőt irányít, és több mint 150 fiatal aerobik versenyző versenyzését szervezi

Réfi Eszter kiemelkedő munkát végez a Sportiskola megújulásában, szakmai újjászervezésében, gazdaságos működtetésében, felhasználva ehhez tanulmányi és versenyzői pályafutása tapasztalatait. Az új működési forma során a korábbinál is nívósabb, minőségi munkával érdemelték ki a rangos elismeréseket a sportági szakszövetségektől, és érnek el versenyzőik egyre kiemelkedőbb hazai és nemzetközi eredményeket, világsikereket.

A Sportiskola vezetőjének legfőbb célja egészséges, boldog és sikeres sportolók nevelése, létszámbővítés, új sportágak bevonása a rendszerbe, hazai rendezésű versenyek szervezése, emellett az aerobik sportág népszerűsítése, valamint a versenyaerobik utánpótlásának nevelése. A FIG, a Nemzetközi Tornaszövetség és a Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakágának hivatalos versenybírója és edzőbizottsági tagja.

Forrás: Polgármesteri Hivatal, Pécs

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben