A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács regionális hatókörű, Akkreditált Kiváló Tehetségpontja lettünk

2013. augusztus 12., 12:36

2013. augusztus 9. napjától a „Nemzeti Tehetségsegítő Tanács regionális hatókörű, Akkreditált Kiváló Tehetségpontja” cím használatára vagyunk jogosultak.

Tehetségpontunk akkreditációs kérelmének – a felkért akkreditációs szakértők helyszíni konzultációja és javaslata alapján – a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége(MATEHETSZ) helyt adott. Ennek eredményeként 2013. augusztus 9. napjától a nyilvános dokumentumainkon a „Nemzeti Tehetségsegítő Tanács regionális hatókörű, Akkreditált Kiváló Tehetségpontja” cím használatára vagyunk jogosultak.

A cím elnyeréséhez minden közreműködőnek gratulálunk, és köszönjük munkájukat.

A Tehetségpont részei:

  • a PTE TTK Szentágothai János Protestáns Szakkollégium
  • Fekvőtámasz Sporttudományi Közhasznú Alapítvány
  • MATEGO Matematikai Tehetséggondozó Közhasznú Alapítvány
  • Plantrepro.eu Nonprofit Kft.

A cím elnyeréséről szóló tájékoztató indokolása szerint az akkreditációs folyamat során szerzett információk megerősítették, hogy a Tehetségpontunk szakmailag hiteles és kompetens tagja a Tehetségpontok egyre bővülő családjának, valamint működésével már ma is aktív részese hálózatuknak.

Mint az közismert, a Magyar Géniusz Program keretében megkezdett és a Nemzeti Tehetségpont által folytatott akkreditáció célja elsősorban a Tehetségpontok működésének, szakmai fejlődésének segítése. A három évre elnyert akkreditált kiváló cím feltételezi, hogy tevékenységüket a jövőben ugyanolyan magas színvonalon végezzük, mint eddig. Szakmai tapasztalataikra alapozva bízunk az együttműködésekben.

Az akkreditáció eredményét igazoló dísztábla átadására terveink szerint 2013. szeptember 14-én Budapesten, ünnepélyes keretek között kerül sor.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben