RSS

Pályázatok

Tanulj anyanyelveden a szomszédos országok egyetemein és főiskoláin, ismerj meg egy hasonló ám mégis más kultúrát, járd be a Kárpát-medence történelmi városait... »

A Pályázati és Ösztöndíj Bizottság (PÖB) meghirdette a Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj (régi nevén: Köztársasági ösztöndíj) pályázatot a 2018/19-es tanévre. A pályázat benyújtásának határideje 2018. június 29. 12 óra... »

Pályázat államilag támogatott képzésre történő átvételre

2018. május 8.

A Természettudományi Kar pályázatot ír ki a pályázati kiírásban meghatározott hallgatók részére, hogy tanulmányaikat a 2018/2019-es tanév őszi szemeszterétől kezdődően államilag támogatott/állami ösztöndíjas képzésben folytathassák. A pályázat benyújtásának határideje 2018. június 29. (péntek) 12 óra.

Pályázati kiírás

Az Európai Bizottság az Erasmus+ program keretében egy átfogó európai beválásvizsgálatot végez, amely a tutori támogatás hatékonyságát méri online tanártovábbképzési és tanárképzési kurzusokban. A TeachUP (Teacher Upskilling) egy olyan nemzetközi projekt, amelybe 10 országból toboroznak iskolákat és tanárokat, illetve tanárképző felsőoktatási intézményeket és tanár szakos hallgatókat... »

Pályázati felhívás felsőoktatási hallgatók számára államközi egyezmények keretében megvalósuló külföldi részképzésre, a Stipendium Hungaricum partnerek irányába... »

Campus Mundi ösztöndíjak

2017. november 20.

A Campus Mundi ösztöndíjprogram részképzéshez, szakmai gyakorlathoz és rövid tanulmányúthoz kínál ösztöndíjat a világ szinte bármely országába... »

Archívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben