Váltsd valóra... - PTE Karrier Börze 2012

2012. április 24., 15:16

Idén tavasszal is megrendezésre kerül a Pécsi Tudományegyetemen a karriertervezés, álláskeresés témájára fókuszáló Karrier Börze. A felkészítő programokat és a munkáltatók-álláskeresők személyes találkozásának lehetőségét összevontan, egy helyszínre és időpontra koncentráljuk, 2012. április 25-re, az Egyetem Ifjúság úti campusának aulájába.

Ha szeretnél tájékozottabb lenni, nincs még elég tapasztalatod, információd, hogyan is fogj neki a karriered tervezésének vagy a munkakeresésnek, ajánljuk a workshopokat, tanácsadásokat, melyeken gyakorlott szakemberek tapasztalatait meghallgatva készülhetsz fel az álláskeresésre, kezdve az önéletrajzírással, hasznos technikák elsajátításával, egészen addig, hogy megtudd, mi várhat rád az állásinterjún. Ezeken kívül hasznos információkat gyűjthetsz munkajogi, adózási kérdésekben, és a külföldi munkavállalás körüli teendőkkel kapcsolatban.

Az aulában közel 40 kiállító vár állásajánlatokkal, szakmai gyakorlati helyekkel, függetlenül attól, hogy jelenleg is hallgatója vagy az egyetemnek vagy frissdiplomásként keresed a helyed a munka világában.

Bővebb információ, részletes program: www.pteallasborze.hu

PTE Karrier Börze
PTE Ifjúság úti Campus (Ifjúság útja 6.)
2012. április 25., 10.00-16.00

Részletes program
Plakát

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben