Tiszta WC, rendes ház – közösségi szombat a TTK-n

2014. március 14., 9:29

Bizonyára neked is feltűntek azok az egyetemünkhöz méltatlan körülmények, melyek az A és E épület alagsori mellékhelyiségei körül alakultak ki. Tegyünk együtt azért, hogy újra olyan legyen közvetlen környezetünk, amelyet nem kell szégyellnünk senki előtt.

2014. március 21-22-én (péntek és szombati napokon) a Természettudományi Kar oktatói és hallgatói önkéntes munka keretén belül közösen újítják fel az A épület földszinti mellékhelyiségeit.

Az ehhez szükséges eszközök és alapanyagok beszerzésének anyagi fedezetét a Természettudományi Kar és a Bölcsészettudományi Kar hallgatói önkormányzatai, valamint a Természettudományi Kar adja össze. A vállalkozás sikeréhez a Gazdasági Főigazgatóság támogatása is feltétlen szükséges.

A szervezők március 19-ig a TTK HÖK Irodán várják a rendezvényhez csatlakozók jelentkezését.

Csatlakozz Te is, a közösségért tenni akaró, a jó hangulatú munkavégzést kedvelő, és nem utolsósorban a mellékhelyiségek komfortfokozatát emelni kívánó oktatók és hallgatók csapatához! A takarításban és felújításban résztvevők teát, zenei aláfestést, sőt: pénteken vacsorát, szombaton pedig ebédet kapnak a szervezőktől.

Segíts Te is – tegyünk együtt a nemes cél érdekében!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben