Science Building bejárás

2011. december 19., 14:28

A jövő áprilisában elkészülő Science Building épületkomplexumát látogathatta meg 2011. december 16-án számos középiskolából érkezett tanár és diák.

A Science Building korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új természettudományi műszer- és oktatási központként egyedülálló építészeti és szervezeti egysége lesz egyetemünknek. Dr. Sárkány Béla projektvezető kíséretében lehetőség nyílott mindhárom, már szerkezetkészen álló épület megtekintésére. A bejáráson tapasztalhatták az érdeklődők, hogy az építkezés igen előrehaladott állapotban van, az A, B és C épületekben már belső gépészeti munkálatokat végeznek, több helyiség hidegburkolata is részben elkészült.

A projektvezető elmondta, az építkezés állapota bíztató, a kivitelezők tartják az ütemtervekben előírt határidőket és 2012. áprilisára el is készül a Science Building.

A rendhagyó épületbejárás a TTK campusán folytatódott, ahol a Botanikus Kertet, a szuperszámítógépet mutattuk be az érdeklődőknek, majd a program zárásaként Dr. Erostyák János dékánhelyettes tartott előadást a kar nyújtotta lehetőségekről és a Science Building jelentőségéről.

Néhány, az eseményen készült kép:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben