SAP Szuperkurzus

2014. március 3., 10:17

Szuperkurzus néven nyílt Facebook csoport jött létre azok számára, akik érdeklődnek a PTE Természettudományi Kar - IT Services Hungary közös rendezésű SAP Szuperkurzusa iránt.

A Szuperkurzus 1 éves tanulmányi szerződés mellett gyors elhelyezkedési lehetőséget (akár még a diploma megszerzése előtt) kínál Pécsen, versenyképes fizetésért az IT Services Hungary-nál azok számára, akik hajlandóak heti 20 órában (hétfő-csütörtök 15.30-19.30) intenzíven beletanulni a piacvezető vállalatirányítási rendszer használatába, és középfokon tárgyalóképes német vagy angol nyelvtudással rendelkeznek.

Hogyan lehet jelentkezni rá?

A Szuperkurzusra előzetesen jelentkezni a Szuperkurzus nevű Facebook csoportba történő beiratkozással lehet. A Szuperkurzus legközelebb 2014. szeptember 8-án (hétfő) 15.30-kor indul a PTE TTK Ifjúság útja 6. alatti főépület E/220. számítógéplaborjában, és 15 héten keresztül tart (hétfő-csütörtök 15.30-19.30 közt a fenti helyszínen). A Szuperkurzusra történő tényleges regisztrációhoz a fenti időpontban személyesen kell megjelenni a helyszínen, a jelentkezők nagy számára való tekintettel utólagos bejelentkezéseket nem fogadunk el.

Kiket várunk a Szuperkurzusra?

Másodévestől a végzősig, vagy már végezett (hallgatói jogviszonyt lezárt is lehet) BSc-s hallgatókat, vagy mester/doktori képzésben résztvevőket a PTE gazdálkodástudományi, programtervező informatikus, gazdaságinformatikus vagy műszaki informatikus szakjairól. Az ideális jelölt középfokú tárgyalóképes német vagy angol nyelvtudással rendelkezik, és érdeklődik a nagyvállalatok működése iránt nemzetközi környezetben.

Kinél lehet érdeklődni a Szuperkurzus iránt?

Dr. Pauler Gábor, a PTE TTK MII Információtechnológia és Biorobotika Tanszék egyetemi docense, a Szuperkurzus vezető tanára szívesen válaszol a Szuperkurzus nevű Facebook csoportban feltett kérdésekre. Személyes konzultáció is kérhető tőle - Szuperkurzus nevű Facebook csoporton keresztüli előzetes bejelentkezés alapján - 2014. március 1. és május 15. közt keddenként 9.30-11.30 közt a PTE TTK Matematikai és Informatikai Intézet 104-es irodájában.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben