Rendhagyó beszámoló

2012. május 17., 14:03

Kollégánk, Dr. Hatvani Zsolt dékáni hivatalvezető másodszor nyert el támogatást az ERASMUS Adminisztrációs Személyzet Mobilitási Program keretén belül.

Dr. Hatvani Zsolt idén az ausztriai Kremsben vett részt egy, az elektronikus kormányzatról és a közügyek intézésében való elektronikus részvételről szóló nemzetközi konferencián. Ismereteink szerint ezt a formáját eddig még senki nem választotta az egyébként kötelező konferencia-beszámolónak:

"Mivel nem is kellett olyan messzire utazni, barátaimmal gondoltunk egyet, és Kremsről, a kremsi Duna Egyetemről és a konferenciáról egy HD minőségű videó-riport formájában hoztunk beszámolót. Az anyagot megküldtük a fogadó egyetemnek, és feltöltöttük a You Tube-ra is. A magunk részéről biztosak vagyunk benne, hogy a nem is olyan távoli jövőben ez, vagy hasonló megoldás lép a papírra vetett beszámolók helyébe. A riportban megszólal a kremsi rektorhelyettes asszony, a konferencia -és más hasonló rendezvények fő szervezője, és egy európai doktorandusz hallgató, akivel az anyanyelvén társaloghattunk..."

A beszámolók:

Magyar nyelvű videó
Angol nyelvű videó

Köszönet Bélának és Jánoskának a közreműködésükért, valamint az ERASMUS Adminisztrációs Személyzet Mobilitási Programnak.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben