PTE Karriernap és Állásbörze

2013. április 8., 12:37

2013. április 15-16-án a Tudásközpontban kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Karriernap és Állásbörze rendezvénye.

Az első lépés, hogy legyenek elképzeléseid, terveid, vágyaid; minél konkrétabban tudod megfogalmazni őket, annál közelebb kerültél a megvalósításukhoz. Sok mindenen múlik, hogy valóra tudod-e váltani őket, de az egyik biztosan az, hogy tisztában vagy-e a lehetőségeiddel, azzal, hogy hol tartasz, jó úton haladsz-e, mik a környezeted elvárásai, és mindezek tudatában miben kell még fejlődnöd. Ilyen tájékozódási pont a Pécsi Tudományegyetem Karriernap és Állásbörzéje.

A Karriernap nevéhez híven különböző információkkal, tudással vértez fel, amit az álláskeresésben, karriertervezésben hasznosíthatsz. Konkrétabban pályaorientáció, önéletrajzírás, álláskeresés, munkahelyi protokoll, kiválasztási technikák, munkajogi témákban várnak workshopok, tanácsadások, és a kiválasztási folyamatban alkalmazott tesztek kitöltésére is lehetőséged nyílik.

Az Állásbörzén aktuális bel- és külföldi állásajánatokat, gyakornoki, szakmai gyakorlati programokat kínáló cégekkel, ösztöndíjprogramokat indító szervezetekkel találkozhatsz.

Időpont: 2013. április 15-16.
Helyszín: Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont, Pécs, Universitas u. 2/a

Részletes program és a kiállítók listája: www.pteallasborze.hu

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben