PTE Innovációs díjat nyertek a Fizikai Intézet munkatársai

2018. május 24., 13:41

A Pécsi Tudományegyetem „PTE Innovációs díj 2018” pályázaton a legjobb kutatómunkáért kategória I. díját karunk Fizikai Intézetének munkatársai nyerték.

A dr. Hebling János, dr. Almási Gábor, dr. Pálfalvi László és Tokodi Levente alkotta kutatói team az „Eljárás és összeállítás terahertzes sugárzás keltésére” c. pályázattal érdemelte ki az elismerést. A kutatómunkát valamennyien a Hebling János által vezetett terahertzes kutatócsoportban végzik. A díjakat 2018. május 7-én adták át ünnepélyes keretek között, a rangos elismerés pénzjutalommal is járt.

Az elért eredményhez ezúton is gratulálunk!

A Pécsi Tudományegyetem „PTE Innovációs díj 2018” címen pályázatot írt ki azon kutatóinak, PhD hallgatóinak és hallgatóinak támogatására, akik olyan innovatív megoldásokon, kutatási projekteken dolgoznak, amelyek rendelkeznek akkora üzleti értékpotenciállal, amellyel a PTE eredményesen tud megjelenni a hazai vagy akár a világpiacon.

Pályázni innovatív szemléletet, innovatív megoldásokat tükröző kutatómunkával, PhD illetve TDK munkával lehetett. A bírálóbizottság három kategóriában díjazta a kiemelkedő munkákat.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben