Pedagógusnap a Pécsi Tudományegyetemen

2014. június 5., 12:17

A Pécsi Tudományegyetem Pedagógusnapi Ünnepséget rendezett 2014. május 31-én, szombaton. A rendezvény keretében Arany Katedra díjban részesült Dr. Buzády Andrea, a TTK Fizikai Intézet docense, valamint Rektori dicséretben részesült Tóth Jánosné, a TTK Gazdasági és Személyzeti Osztályának vezetője. Kitüntetésükhöz gratulálunk.

Az ünnepségen Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora adta át a minisztériumi kitüntetéseket és az egyetemi elismeréseket.

A Pécsi Tudományegyetem Rektora Arany Katedra díjat adományoz azoknak az általános iskolai és középiskolai pedagógusoknak, főiskolai és egyetemi oktatóknak, akik kiemelkedő oktató-nevelő munkát végeznek, és jelentős eredményeket érnek el a tehetséggondozás területén.

A 2014. esztendőben Arany Katedra díjban részesült karunk oktatója:

Buzády Andrea, a Fizikai Intézet egyetemi docense.

A természettudományok területén diplomát szerzett hallgatókat Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora és Trócsányi András, a Természettudományi Kar dékánhelyettese köszöntötte.

A Pécsi Tudományegyetem Rektora a szervezeti egységek vezetőinek javaslatára az egyetem érdekében kifejtett eredményes és tartósan magas színvonalú munkavégzésük, lelkiismeretes munkájuk elismeréseképpen rektori dicséretben részesített több munkatársat.

Rektori dicséretben részesült Tóth Jánosné, a TTK Gazdasági és Személyzeti Osztályának vezetője.

Kollégáinknak szívből gratulálunk a kitüntetéshez!

A további kitüntettek megtekinthetők a PTE honlapján.

Az UNIV TV felvétele az eseményről:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben