Pécsi Pont Ott Parti a Széchenyi téren

2014. július 17., 10:19

A Pécsi Tudományegyetem és Pécs Megyei Jogú Város együttműködésében a hagyományokhoz híven július 24-én 18.00-23.00 óra között ismét megrendezik a felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésének szabadtéri rendezvényét, a Pont Ott Partit.

Az érdeklődők 18 órai kezdettel a Széchenyi téren tájékozódhatnak a Pécsi Tudományegyetem képzéseiről, és a pótfelvételi eljárásról is információt gyűjthetnek. A felvételi információk átadása és a ponthatárok kihirdetése mellett játékokkal, szórakoztató programelemekkel is készülnek a szervezők.

Este 8 órakor Dr. Páva Zsolt polgármester, Dr. Bódis József rektor úr és Rinfel János EHÖK elnök köszönti a felvételizőket, ezt követően pedig sor kerül valamennyi hazai felsőoktatási intézmény hivatalos idei évi ponthatárainak kivetítésére, miközben a DJ Venom zenél. A ponthatárok kivetítését követően a frissen felvett hallgatók Ivan & The Parazol koncertjére bulizhatnak!

Az együtt várakozás, egymás biztatása igazi közösségi élményt jelent minden évben a pécsi és környékbeli diákok számára. A rendezvényre nem csak a felvételiző diákokat várják, hanem a velük együtt izguló szülőket és barátokat is, de a program érdekes lehet a jövőjüket még csak tervezgető és jövőre felvételiző középiskolások számára is.

A részletes program ide kattintva olvasható.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben