Pap Csaba, sportszervező szakos hallgatónk elismerése

2015. június 24., 13:06

A Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnöksége az egyetemi sport területén végzett, többéves eredményes munkájáért MEFS Hallgatói díjban részesítette Pap Csabát, karunk sportszervező szakos hallgatóját.

Az elismerést a napokban adták át a Testnevelési Egyetem ünnepi közgyűlésén, Budapesten.

Pap Csaba korábban a PTE Bölcsészettudományi Kar anglisztika szakára járt, jelenleg a Természettudományi Kar sportszervező szakos hallgatója. A hallgatói sportéletben vállalt tevékenységét a PTE BTK Hallgatói Önkormányzatban kezdte 2008-ban. Sportreferensként, majd alelnökként a bölcsész hallgatók sportolási igényeinek kielégítését, illetve a sportszeretet kialakítását segítette.

Az anglisztika szakon folytatott tanulmányai után Pécs város szolgáltatójánál, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt-nél kezdte meg munkáját. Szabadidősport referensként, majd később a Lauber Dezső Városi Sportcsarnok létesítményvezetőjeként vállalta a hallgatói körnél szélesebb, városi miliő sportolási igényének lehető leghatékonyabb kiszolgálását. A 2014-ben nagy sikerrel lezajlott Egyetemi Birkózó Világbajnokság szervezői csapatának is aktív tagja volt.

Az egyetemi körforgásba már sportszervező szakos hallgatóként kapcsolódott vissza. Jelenleg a PTE Sportiroda szabadidősportért felelős referense. Tanulmányai és a hallgatói szabadidősport szervezése mellett a PTE egyetemi férfi futsal csapatának alapítója (2010), és a PTE női futsal csapatának edzője.

Pap Csaba

Forrás: PTE

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben