Szentágothai János Tapasztalt Kutatói Ösztöndíj (2013. július)

2013. július 9., 9:47

A Szentágothai János Ösztöndíj célja a kiemelkedő szakmai, tudományos teljesítménnyel és jelentős kutatási tapasztalattal bíró tapasztalt oktató-kutatók, művészek anyagi és szakmai támogatása, és a tudományos utánpótlás képzésének és biztosításának elősegítése.

A kiírás tervezett keretösszege 180 000 000 Ft, ami a támogatottak számától függően változhat. Jelen pályázati felhívás keretében várhatóan 30 ösztöndíjra pályázó részesülhet támogatásban.
Az ösztöndíj havi összege: 500 000 Ft.

Jelen ösztöndíjra minden tudományterület képviselői pályázhatnak. Az elbírálásnál előnyben részesülnek a műszaki és természettudományok, a matematika és az élettudományok területéről érkező pályázatok. A Szentágothai János Ösztöndíjra a kutatók 12 hónapra pályázhatnak. Az ösztöndíjas időszak hossza ettől nem térhet el.
A pályázatot elektronikus formában kell benyújtani. A pályázat benyújtásának előfeltétele, hogy a pályázó az informatikai rendszerben http://www.nemzetikivalosag.hu regisztrálja magát. A pályázatot és annak összes mellékletét magyar nyelven kell benyújtani.

Az előbírálati határidő: 2013. augusztus 16.
A hivatalos pályázati határidő: 2013. augusztus 23.

További információ található és az összes pályázati dokumentáció elérhető a Nemzeti Kiválóság Program honlapján.
A pályázattal kapcsolatos kérdéseiket az elektronikus pályázati rendszeren keresztül, illetve a következő e-mail címen tehetik fel: tamop424@kih.gov.hu.
A pályázat kitöltésére szolgáló informatikai rendszer elérhetősége:
http://www.nemzetikivalosag.hu.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben