Rövid távú kutatási támogatás – Pályázat kutatási eredmények publikációjának támogatása érdekében

2013. március 5., 8:46

A Richter Gedeon Centenáriumi Alapítvány kuratóriuma 2013-ban immár tizenkettedik alkalommal hirdeti meg kutatási pályázatát.

A pályázat célja

A rövid távú kutatási támogatás az intézmények publikációs tevékenységének megkönnyítését célozza: fiatal (35 éves korig) tudományos kutatók, doktoranduszok, diákköri hallgatók az alapítvány célkitűzéseihez illeszkedő kutatási eredményeinek konferenciákon, vagy közlemény formájában történő publikálásának támogatása.

A pályázók köre: pályázhatnak egyetemi tanszékek, egyetemi és akadémiai intézetek, kutatócsoportok.

A pályázat részletei

A támogatás felső határa: hazai konferenciánál 80 ezer Ft/részvétel, európai konferenciánál 150 ezer Ft/részvétel, tengeren túli konferenciánál 150 ezer Ft/részvétel. Folyóiratcikk esetében a publikáció megjelentetésének díját (ha a kiadó a cikk, vagy színes ábrák közlését publikációs díjhoz köti) térítjük.

Egy szervezet egy pályázatban több publikációval (előadással, poszterrel ill. folyóiratcikkel) is pályázhat. A támogatást elnyerő pályázó szervezet köteles az elnyert pályázati díj felhasználásáról röviden beszámolni a Richter Gedeon Centenáriumi Alapítványnak. (Adott esetben megkívánjuk, hogy a támogatott publikációt rövid előadás formájában Richteres fórumon is ismertessék.)

A pályázat benyújtása: A Rövid távú kutatási tevékenység támogatása című pályázati űrlap kitöltésével.
Cím: RICHTER GEDEON CENTENÁRIUMI ALAPÍTVÁNY, 1475 BUDAPEST, Pf. 27.

Határidő: 2013. március 16.

További információ és a pályázati űrlap letöltése: a Richter Gedeon honlapján.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben