A PTE Közhasznú Alapítvány pályázati felhívása

2015. március 12., 10:19

Az Alapítvány a PTE szakmai tevékenységének fejlesztéséhez, korszerűsítéséhez, a kiemelkedő szakmai eredményeket felmutató oktatók, kutatók, hallgatók és egyetemi munkatársak egyetemi feladatainak támogatásához 2015-ben is pályázat formájában kíván hozzájárulni.

A Pécsi Tudományegyetem Közhasznú Alapítvány a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából származó, 2014. évi bevételének felhasználására az alábbi pályázati felhívást teszi közzé.
Megköszönve az Alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához 2014-ben nyújtott támogatásokat, az előzetesen meghirdetett és az Alapítvány alapító okiratában megfogalmazott célkitűzéseknek megfelelően a PTE szakmai tevékenységének fejlesztéséhez, korszerűsítéséhez, a kiemelkedő szakmai eredményeket felmutató oktatók, kutatók, hallgatók és egyetemi munkatársak egyetemi feladatainak támogatásához 2015-ben is pályázat formájában kíván az Alapítvány hozzájárulni.

Pályázati kategóriák

A) Innovatív és kreatív hallgatói csoportok, műhelyek kulturális-, szakmai- és sporttevékenységének támogatása.
Pályázni lehet minden olyan szakmai, kulturális és sport vonatkozású programmal, rendezvénnyel, projekttel, amely kellően igazolja a PTE hallgatóinak újító, ötletes és kiemelkedő szakmai tevékenységeit.
A projekt témaköréhez tartozhat: szakmai, sport, illetve kulturális rendezvények, események (konferenciák, workshopok, kiállítások, koncertek, egyéb közösségi rendezvények) szervezése.
Pályázhat: minden hallgatói csoport, hallgatói szervezet.

B) Oktatók számára konferenciákon és oktatástechnikai tréningeken való részvétel támogatása.
Pályázni lehet bármely szakterületet érintő konferenciára, amely igazolhatóan hozzájárul a pályázó szakmai tudásának elmélyítéséhez és a PTE elismertségéhez. Pályázható továbbá olyan oktatás-módszertani tréningeken való részvétel, mely fejleszti az oktató szakmai kompetenciáját.
Pályázhat: a PTE minden oktatója, kutatója, aki az adott tárgy akkreditált tárgyfelelőse.

C) Az egyetem nem akadémiai munkatársainak szakmai konferenciákon, tanfolyamokon, külföldi, belföldi tanulmányutakon való részvételének támogatása.
Az Alapítvány adminisztratív szakterületet érintő tanfolyamok, képzések, tanulmányutak, stb. részfinanszírozását vállalja a nyertes pályázók részére, részvételi díj vagy szállás-, útiköltség egy részének átvállalásával.
Pályázhat: a Pécsi Tudományegyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban álló, adminisztratív feladatokat ellátó minden munkavállaló.

Beküldési határidő: 2015. március 27.

További információ az Alapítvány honlapján található.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben