Pályázat államilag támogatott képzésre történő átvételre

2015. május 20., 8:43

A Természettudományi Kar pályázatot ír ki a pályázati kiírásban meghatározott hallgatók részére, hogy tanulmányaikat a 2015/2016-os tanév őszi szemeszterétől kezdődően államilag támogatott/állami ösztöndíjas képzésben folytathassák. A pályázat benyújtásának határideje 2015. június 26. (péntek) 12 óra.

PÁLYÁZAT

államilag támogatott képzésbe történő átvételre

 1. A Természettudományi Kar pályázatot ír ki e pályázati kiírás 2. pontjában meghatározott hallgatók részére, hogy tanulmányaikat a 2015/2016-os tanév őszi szemeszterétől kezdődően államilag támogatott/állami ösztöndíjas képzésben folytathassák.
 2. Pályázatot nyújthat be az a hallgató,
  • aki a Természettudományi Karon tanulmányait nappali tagozaton, költségtérítéses/önköltséges képzésben folytatja, magyar vagy bármely Európai Uniós állampolgárságú és egyéb körülmény nem zárja ki, hogy államilag támogatott/állami ösztöndíjas képzésben vegyen részt;
  • aki legalább 2 szemesztert töltött el a karon költségtérítéses/önköltséges képzésben;
  • aki utolsó két lezárt aktív félévében megszerezte a tantervben előírt kreditmennyiség legalább 50%-át.
 3. A pályázatokat a Tanulmányi Osztályra kell benyújtani. A pályázatok benyújtási határideje:

2015. június 26. (péntek) 12 óra.

 1. A pályázat: a hallgató kérelme, hogy e pályázat keretében tanulmányait államilag támogatott/állami ösztöndíjas képzésben szeretné folytatni.
 2. A benyújtott pályázatokat a kar Tanulmányi Bizottsága állítja sorrendbe az összesített korrigált kreditindex alapján. A TB által felállapított sorrend ellen fellebbezésnek helye nincs.
 3. Az államilag támogatott/állami ösztöndíjas képzésre átvételt nyert hallgatókat a Tanulmányi Osztály legkésőbb 2015. július 31-ig írásban értesíti.

Pécs, 2015. május 20.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben