Öveges József hallgatói ösztöndíj 2013-2014

2013. március 19., 12:42

A GE Hungary Kft. Healthcare Divízió ösztöndíjpályázatot ír ki adott tudományterületeken kiegészítő ismeretek szerzésére, magasabb szintű mérnöki és tudományos tevékenység folytatására, a vállalat innovációs tevékenységébe történő bekapcsolódásra.

Az Öveges József hallgatói ösztöndíj célja

Az ösztöndíj célja fontos szakterületek tanulmányozásának, magasabb szintű mérnöki és tudományos tevékenység folytatásának, a vállalat innovációs tevékenységébe történő bekapcsolódásnak támogatása.

Pályázók köre

Magánszemélyek. Az “Öveges József” hallgatói ösztöndíjra azok a hallgatók pályázhatnak, akik

  • 2013 tavaszán képzésük utolsó előtti évét végzik informatikus, programozó- / programtervező matematikus, fizikus, szoftvermérnök, villamosmérnök, orvosbiológiai mérnök, gépészmérnök vagy műszaki menedzser szakon;
  • az utolsó 2 félév súlyozott tanulmányi átlagában legalább 3,5-ös tanulmányi eredményt értek el;
  • vállalják, hogy a kiírt GE tématerületek valamelyikéhez kapcsolódóan vállalati témavezető irányításával dolgoznak, s a diplomamunkájukat a választott GE témában készítik;
  • kommunikációs szintű angol nyelvismerettel rendelkeznek.

A pályázat részletei

A GE Hungary Kft. 2 féléves időtartamú ösztöndíj programot hirdet meg, melyre sikeres felvétel esetén az ösztöndíj összege: havi nettó 50.000 Ft.

A tevékenység ellenőrzése az Alapítvány által félévenként történik. Az indokolatlan lemaradás, nem teljesítés esetén az ösztöndíj megvonható.

A témák részletes kiírása megtekinthető: Egyetemi Karrier Irodákban, Dékáni Hivatalokban.

A pályázat kétlépcsős.

A pályázat benyújtása

A kiírt témák közül a választott témára 2013. április 15-ig jelentkezik a hallgató egyetemi témavezetője támogatásával és a pályázati adatlap kitöltésével.

A részeletes kiírás, adatlap és projekttémák itt találhatóak

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben