"OneDayWith Novartis" - Novartis online nyílt nap

2014. január 10., 13:21

A Novartis (nemzetközi egészségügyi cél) jelenleg tehetséges, informatikát végzett szakembereket keres, hogy csatlakozzanak kihívást jelentő képzésükhöz, melynek Online nyílt napja 2014. február 26-án kerül megrendezésre.

Kedves egyetemi hallgató!

A Novartis, egy vezető gyógyszergyártó cég, amely egy egy napos online eseményt szervez "OneDayWith Novartis" címmel, hogy nagyszerű tehetségeket találjanak Nemzetközi Informatikai Képzésükhöz.

Az online nyílt nap 2014. feburár 26-án egy előadással kezdődik, amelyet a Novartis egyik képviselője tart, ezt követően egy chat beszélgetésre kerül sor Mary LeBlanc-kal, a Nemzetözi Információs és HR vezetővel. Az élő chatbeszélgetés lehetőséget nyújt arra, hogy minél többet megtudj a Nemzetküzi Informatika Képzésről.

Az ideális jelentkező

  • Informatika szakból diplomázott (lehetőleg McS fokozaton),
  • folyékonyan beszél angolul.

A karrierlehetőség talán csak egy kattintásnyira van tőled. Jelentkezz, amilyen gyorsan csak tudsz, egy kattintással ide, ahol már most sok hasznos információt találsz a képzéssel kapcsolatban, illetve a Novartisról, mint munkaadóról.

Ha nem tudsz az Online Nyílt napon részt venni, akkor is megéri regisztrálni, megnézni az előadást és a chatbeszélgetést utólag, és jelentkezni a Novartis porgramba a "OneDayWith" esemény után is.

További információért látogasson el az oldalukra:
http://www.online.careersinternational.com/novartis

"Alig várjuk, hogy találkozzunk online!"

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben