Kimagasló elismerések karunk oktatójának és hallgatóinak

2019. július 10., 10:14

Mestertanár Aranyérem elismerésben részesült a Természettudományi Kar Biológiai Intézetének oktatója, Dr. Purger Jenő egyetemi docens.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) a minőségi felsőoktatás érdekében kifejtett munkásság méltányolására alapította a Mestertanár Aranyérem kitüntetést mindazon oktatók és kutatók megbecsülése céljából, akik az felsőoktatási hallgatók kötelező tananyag elsajátításán túlmutató, tudományos diákköri, szakkollégiumi vagy egyéb önképzési formában megvalósuló tudományos tevékenységének elősegítéséért, kibonta¬koz¬tatásáért és elismeréséért témavezetőként és a tudományszervezés terén kiemelkedően eredményes, áldozatos munkát végeztek.

Pro Scientia elismerésben Karunk két frissen végzett hallgatója részesült.

Lanszki Zsófia, aki Biológus mesterszakon vehette át diplomáját, a biológia szekcióban érdemelte ki az elismerést, Deli Balázs pedig újonnan végzett tanárként kapta kézbe oklevelét, jelenleg a Biológia Doktori Iskola hallgatója, és testnevelés és sporttudomány szekcióban nyerte el a rangos díjat.

Pro Scientia kitüntetésben az a fiatal részesülhet, aki tanulmányai során és az általa választott szakmai területen kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és arról pályamunkák, előadások vagy irodalmi, művészeti és tudományos alkotások formájában számot adott.

Docens Úrnak és két fiatal Kollégánknak is nagy örömmel gratulálunk, és hasonló jövőbeni sikereket kívánunk!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben