Felelő(s) Közösségek - Response-able Communities konferencia

2013. május 9., 13:23

A Pécsi Tudományegyetem a Baranya Megyei Közgyűléssel, Felelő(s) Közösségek - Response-able Communities címmel interdiszciplináris nemzetközi konferenciát rendez 2013. május 22-23-án a Tudásközpontban és a Zsolnay Negyedben.

MEGHÍVÓ

Felelő(s) Közösségek - Response-able Communities
konferencia

2013. május 22-23.

A Pécsi Tudományegyetem a Baranya Megyei Közgyűléssel, mint együttműködő partnerrel Felelő(s) Közösségek - Response-able Communities címmel interdiszciplináris nemzetközi konferenciát rendez 2013. május 22-23-án a Tudásközpontban és a Zsolnay Negyedben.

A konferencia témája az integrált, komplex vidékfejlesztés, célja a szakterületre vonatkozó tapasztalatok, kutatási eredmények összegyűjtése, megvitatása, olyan multidiszciplináris, dialogikus tér létrehozása, amelyben a résztvevők megalapozott vidékfejlesztési, közösségi és társadalmi innovációk előkészítéséért dolgoznak, a társadalmi integráció és a fenntartható fejlődés szolgálatában.

A konferencia részletes programja

Részvétel és regisztráció:

A rendezvény szakmai programja a PTE oktatói, hallgatói és dolgozói részére ingyenes, de a konferencián való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött a http://baranyakonf2013.pte.hu/ honlapon.

Regisztrálni legkésőbb 2013. május 15-ig lehet.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben